E-alexandra.gr  »  Blog  »  Έναρξη Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων από τον ΟΓΑ για το έτος 2015

Έναρξη Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων από τον ΟΓΑ για το έτος 2015

Έναρξη Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων από τον ΟΓΑ για το έτος 2015

Ο ΟΓΑ με στόχο την ενίσχυση των ψυχαγωγικών και πολιτιστικών παροχών προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των δράσεων της Αγροτικής Εστίας εφαρμόζει και για την φετινή περίοδο 2015 το Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων.

Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων, ξεκίνησε και απευθύνεται σε 180.000 άτομα.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι (ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι) δωρεάν παροχής βιβλίων θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία προκειμένου να κάνουν χρήση της παροχής και να λαμβάνουν τα βιβλία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

Η αγορά των βιβλίων μπορεί να γίνει από:
Α) τον ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένο, ο οποίος υπέβαλε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα
Β) το/τη σύζυγο, προσκομίζοντας την αστυνομική Ταυτότητα της/του άμεσα ασφαλισμένου
Γ) τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση, το οποίο θα έχει μαζί την Αστυνομική ταυτότητα του άμεσα ασφαλισμένου.

Οι ανωτέρω θα μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία για όλα τα μέλη της οικογένειας που έχουν κληρωθεί μαζί με τον άμεσα ασφαλισμένο. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να προσέρχονται στο βιβλιοπωλείο με την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο του άμεσα ασφαλισμένου, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν και τους ΑΜΚΑ όλων των δικαιούχων της οικογένειας. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Οι δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων, μπορούν να κάνουν χρήση των Δελτίων Αγοράς Βιβλίων μέχρι 31-12-2015

H ηλεκτρονική κλήρωση για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ 2015 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου. Τα ονόματα όλων των κληρωθέντων δικαιούχων για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ο.Γ.Α.

Προσφορές και εκπτώσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δε περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.