E-alexandra.gr  »  Blog  »  Νέες κυκλοφορίες με... δωρεάν μεταφορικά

Νέες κυκλοφορίες με... δωρεάν μεταφορικά

Νέες κυκλοφορίες με... δωρεάν μεταφορικά

Κυκλοφορούν τον Μάιο...

Αστυνομια
Jo Nesbo
O Nesbo κατάφερε να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη ιστορία που θα σας πάρει το μυαλό. Το πώς κορυφώνει το σασπένς θα διδάσκεται στο μέλλον σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής... Αδειάστε το πρόγραμμά σας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε όλες τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει ο βασιλιάς της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.
Διαφθορά, ναρκωτικά, σωφρονιστική πολιτική και "ανορθόδοξες" μέθοδοι της αστυνομίας μπλέκονται με ακραίες συμπεριφορές σε ένα βιβλίο του οποίου η ανάγνωση μοιάζει με βόλτα με το τρενάκι του τρόμου. Σου κόβει την ανάσα.
Τα πέντε κλειδιά
Λένα Μαντά
Δε θα πάθει τίποτα αν κάνει ό,τι σου λέμε. Πέντε λουκέτα, πέντε κλειδιά. Κάθε φορά που θα υπακούς θα παραλαμβάνεις κι ένα κλειδί με το λουκέτο του. Το τελευταίο θα έρθει μαζί με την κόρη σου. Αν μιλήσεις σε κανέναν δε θα τη δεις ποτέ ξανά ζωντανή, αλλά ούτε και πεθαμένη! Περίμενε οδηγίες.
Από εκείνη την ώρα άρχισε ο εφιάλτης. Η μικρή της κόρη, η Μαργαρίτα της, ήταν στα χέρια απαγωγέων, δεμένη με πέντε αλυσίδες σαν μικρό ζώο. Δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από κανέναν, αφού κανείς δεν ήξερε την ύπαρξη του παιδιού. Ούτε καν ο άντρας της, ο παντοδύναμος Ορέστης Δελούζος. Έπρεπε να υπακούσει με όποιο τίμημα…
Το κελάρι της ντροπής
Χρυσηίδα Δημουλίδου
Δεκαετία του ’60. Σ’ ένα μικρό χωριό της Μεσσηνίας, τρεις αδελφές, η Δήμητρα, η Αναστασία και η Μυρτώ, μεγαλώνουν στη σκιά ενός πατέρα αφέντη και μιας μάνας που δεν έχει λόγο. Η μόνη έξοδός τους είναι κάθε Κυριακή για την εκκλησία και στο πανηγύρι του χωριού μία φορά τον χρόνο. Οι καιροί σκληροί, αλλά οι πράξεις σκληρότερες.
Και μια μέρα ο πατέρας τις εγκαταλείπει και εξαφανίζεται. Το κοινωνικό στίγμα είναι βαρύ για την οικογένεια που άφησε πίσω του, όμως μαζί έρχεται και η λύτρωση από τους αυστηρούς κανόνες που έχει επιβάλει...
Δίδυμα φεγγάρια
Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη
Κι ύστερα έκλεισε τα χέρια του γύρω μου κι ύστερα βυθίστηκα στην αγκαλιά του άντρα που αγαπούσα. Το χαμόγελό του έγινε ένα με το τρέμουλο της καρδιάς μου. Κι ύστερα θόλωσαν τα μάτια μου από τη γλύκα του σμιξίματός μας. Ακόμα και το φεγγάρι θολό μού φάνταζε. Ήταν εκείνη η ώρα η παραδεισένια. Η ώρα που τα δυο κορμιά μας έγιναν ένα. Ο Ανδρέας μού έλεγε πως με αγαπούσε. Και το ολόγιομο φεγγάρι άκουσε τα λόγια του, έγινε κατακόκκινο από χαρά κι έγειρε για να δροσιστεί στο κανάλι του γλυκού νερού που λίμναζε ανάμεσα στους καλαμιώνες. Το άκουσα στ’ αλήθεια να αναστενάζει από ευτυχία. Το κοίταξα πώς έλαμπε ψηλά στον ουρανό. Το κοίταξα πώς λουζόταν στο νερό δίπλα μου. Ήταν ευλογημένη εκείνη η νύχτα. Η νύχτα με τα δίδυμα φεγγάρια...
Vampire Diaries 9 - Οι κυνηγοί 2: Το τραγούδι του φεγγαριού
Σμιθ Λίσα Τζέιν
ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ
Αφού ξέφυγε από τη Σκοτεινή Διάσταση, η Έλενα περιμένει με ανυπομονησία να φοιτήσει στο Ντάλκρεστ Κόλετζ όπου είχαν συναντηθεί οι γονείς της. Η ζωή με τον Στέφαν είναι καλύτερη από ποτέ και ο Ντέιμον φαίνεται ότι έχει αλλάξει πραγματικά. Όμως, ο κίνδυνος δεν έχει απομακρυνθεί. Όταν αρχίζουν να εξαφανίζονται φοιτητές από το κάμπους, η κάθε νέα γνωριμία μπορεί να αποτελεί έναν πιθανό εχθρό.

Προπαραγγείλτε 2 βιβλία και σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά

Εκτελέστε κανονικά την παραγγελία σας και κατά την τιμολόγηση θα αφαιρέσουμε το ποσό που αντιστοιχεί στα μεταφορικά έξοδα.